Cortina voor meisjes en jongens

06-03-11
Het Nederlandse fietsmerk Cortina lanceerde begin jaren '70 degelijke stadsfietsen. In de periode van de grote oliecrisis in 1973 schoot de verkoop drastisch omhoog met als kernwoorden 'kwaliteit' en 'degelijk'. Anno 2011 profileert Cortina zich als 'belevingsmerk' met speciaal aandacht voor de meisjes- en jongensfietsen.
Het merk komt van ver: door goed de trends en ontwikkelingen in de markt te volgen is Cortina in staat trendy lifestylefietsen te produceren. De modellen zijn een fraaie combinatie van design, comfort, kwaliteit en betaalbaarheid. Vanaf 2008 boekte de collectie veel succes toen de moederfiets met bijbehorende accessoires op de markt werd gebracht. Het jaar erop verscheen de grote klapper: de Cortina Transport U4. Door deze succesnummers behoort Cortina inmiddels tot de snelstgroeiende fietsmerken in Nederland.

De collectie voor 2011 is fors uitgebreid met meerdere modellen die opvallen door hun strakke design. Neem nou de meisjesfietsen zoals de Cortina Classic Tour Mini 1-speed die de tijden van opa en oma terugbrengt. Of de stoere Cruiser en Transportfiets die allebei in lichtblauw, wit en okergeel zijn uitgevoerd.
De Cortina Life Cruiser Mini 3-Speed en de Cortina Utility Transport U4 Mini 3-speed voor jongens zijn in respectievelijk zwart en grijs uitgevoerd.

Klik voor een overzicht van de modellen op: http://youngfamily.vergelijkfiets.nl/alle-merken-fietsen

Reacties op 'Cortina voor meisjes en jongens'

1n8QKiad zegt:

A good many vauablles you've given me.

Geplaatst op: 01-07-2015 14:41
Dit bericht is niet OK!
Reken de som uit Geef een nieuwe code