Oranje Tourtocht 2012

08-06-12
Fiets mee met Oranje en steun tegelijkertijd de strijd tegen Kanker!
Amsterdam-London Van 24 t/m 31 juli 2012
Samen strijden tegen Kanker
Inspire2life en de KNWU willen met dit iniatief aandacht vragen voor onderzoek naar en de strijd tegen kanker.

In een fietstocht van in totaal 460 kilometers, te rijden in 3 etappes ga je naar Olypisch London, alwaar je de profs aan kan moedigen bij de Olypische wegwedstrijden.
Je reist verder met de oranje karavaan naar de oranjecamping en viert feest in het Holland Heineken Huis!
Kijk op Oranje toertocht 2012 voor details en inschrijven.

Reacties op 'Oranje Tourtocht 2012'

h19HSfCOQc zegt:

Met veel plezier volg ik al enige tijd jlilue verhalen vanuit Servie. Er is over veel dingen mbt Servie weinig up-to-date informatie te vinden, dus julie verhalen zijn fijn om te lezen!Ik heb een vraag. Ik woon zelf in Nederland en ga regelmatig op bezoek bij mijn vriend in Servie. Dat is fantastisch, maar ik wil ook graag dat hij een paar weken naar Nederland komt om te kijken hoe wij Nederlanders hier leven, en om mijn fmailie hier te leren kennen. Maar nergens is echt duidelijke informatie te vinden over wat hij allemaal nodig heeft. Hij logeert uiteraard bij mij in huis en ik betaal alles voor hem (hij heeft zelf weinig). Hij heeft een biometrisch paspoort en ook het vliegtuigticket kan betaald worden. Maar op diverse websites lees ik dat hij 34 euro per dag dat hij hier is mee moet nemen, en op andere sites lees ik minimaal 1500 euro per maand . En ik lees dingen over uitnodigingsbrieven en zelfs visa als hij hier komt zonder reis geboekt bij een reisbureau :S Maar wie weet nu hoe het precies zit?

Geplaatst op: 14-07-2015 14:01
Dit bericht is niet OK!
is552RxaP zegt:

Definately not for higher gas taxes. We already have the highest cost of living in the nation. NJ needs to cut spending and cop.truion.rbut the voters speak and politicians such as Menendez get elected. Smart state we live in.

Geplaatst op: 24-06-2016 17:59
Dit bericht is niet OK!
Reken de som uit Geef een nieuwe code